Enkel fudge

11 april, 2016
11 april, 2016

Ingredienser: 200 gram kokossmör, 1/2 dl jordnötssmör, 1/2 dl fibersirap, 12 steviadroppar(choklad), en nypa halvssalt, 1 msk kokosolja & 1 1/2 msk rå kakao.

Börja med att smälta kokossmöret så det är medgörligt, likaså gäller koksooljan. Blanda sedan samman alla ingredienser – gärna i en matberedare, men det går för hand också. Jag la min smet i en liten form (12×12 cm) i silikon så det lätt går att ta ur fudgen sedan. Annars blir det säkert fint i små muffinsformar eller annat om man vill göra det i portionsformat direkt. Hur som – sätt sedan in i kylen och gör gärna skåror i det så det blir lättare att dela sedan. Låt stela och ta ut ur kylen när du vill äta dem. Låt dem grna stå framma en liten stund innan du äter så smälter de alldeles ljuvligt i munnen.

kokosfudge3

kommentarer, 157 Visningar

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+