Ljuvliga hallonbountys

3 augusti, 2015
3 augusti, 2015

Här hemma äter vi sällan eller aldrig köpegodis (m det inte är mörk choklad vill säga – choklad är himlen) utan gör det mesta själv. Helst med choklad. Choklad är som sagt himlen! Som dessa ljuvliga hallonbountys!

Ingredienser: 2 dl mandel, 2 skopor choklad/jordnötsprotein, 1 msk kakao, 2 msk sukrin gold, 1 dl fibersirap/honung , 2 msk kakaonibs, 2 msk pofiber, 1 msk fiberhusk. + choklad – hemgjord eller köpt.

Mixa mandel i en matberedare och häll sedan ner protein, sirap, kakao & sukrin. Blanda samman till en ordentligt gegga och häll över i en vanlig bunke som är bra att blanda i. Ner med pofiber och kakaonibs. Blanda ordentligt och tillsätt fiberhusk till sist. Låt det svälla ett tag och ta under tiden fram en fryssäker form eller låda (min var typ 10×20) och täck med plastfolie. Lägg ner geggan och jämna ut med fuktiga fingrar och sätt in i frysen.

Blanda runt 1,5 dl tinade hallon med 2 msk kokosflingor, 2 msk quinoapuffar (kan uteslutas) och lite coconutmanna och bre över chokladfyllningen som är i frysen. In med det i frysen ett antal timmar tills det stelnat ordentligt.

DSC04410

kommentarer, 118 Visningar

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+