Vem vill inte äta glass?

3 oktober, 2014
3 oktober, 2014

Helst varje dag ju.

Jag äter glass varje dag. Minst en gång om dagen, i olika varianter men med samma bas. Bananslantar som jag frusit in. Sen är det bara att variera smaksättningen precis som man vill. Frukostglass – hur kan dagen bli annat än bra efter det?

Till exempel en version med hallon – 2 dl frusna bananslantar, 1 dl hallon, 1/2 dl kokosmjölk & 1 msk kokosoljaMixa samman och tillsätt vatten efterhand så det blir lagom glassigt, söta om du vill – toppa med goda tillbehör.

bananglass

En annan favoritversion är Banan & jordnöt – 2 dl frusna bananslantar, 1 msk jordnötssmör, 1-2 dl mandelmjölk – mixa samman och ät!

Bara fantasin som sätter gränserna för vad man smaksätter med såklart – men med banan i botten och lite kokosolja o blir det en fin och mättande frukost.

frukostgott

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+