PeanutbutterCoconut = kärlek

31 augusti, 2014
31 augusti, 2014

Det känns som att den största delen av världen bara ääälskar jordnötssmör. Gärna att skeda ur burk. Utom jag. Jag älskar smaken av jordnötssmör, utspädd. Att bara tugga på det känns mest som om det fastnar i gommen på mig.

Så i dagarna gjorde jag en frosting till en kaka som visade sig bli alldeles klockren som ett hälsosamt och mättande pålägg. Riktigt enkelt och så vansinnigt gott att det knappt går att sluta äta när man har provat det.

Ta fram 2 msk jordnötssmör, 2 msk kokosolja, 2 msk tjock kokosmjölk, en nypa salt & 1/2 msk kokossocker (alt valfri sötning). Värm eventuellt kokosolja och jordnötssmör några sekunder för att få det mer lätthanterligt – rör samman allt till en jämn smet, sätt in i kylskåpet och låt det stelna.Bred sedan på någon for av krispigt underlag som knäckebröd, kex eller liknande (fungerar säkert utmärkt med en bit bröd i botten också).

knäcke2

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+