Frukostkärleken

20 augusti, 2014
20 augusti, 2014

För min del är frukost den stora kärleken. En stor frukost som jag kan stå mig på länge. En som jag verkligen njuter av – gärna med massvis av god topping. Roliga såser, nätter och torkade bär. Sådan som ger näring, energi och kraft att orka dagen. En riktig superfrukost!

En enkel favorit är att använda pumpasom alltid finns kokt i min kyl. 2 dl pumpa mixas tillsammans med 1 msk mct olja för energi och nyttiga fetter, 1 dl mandelmjölk för en mjukare smak, 2 msk chiafrön för hälsosamma fetter och ALA, 2 msk hampaprotein för proteinet och 1 tsk acai för en superboost med antioxidanter. Smaka av med eventuell sötning och använd gärna lite kanel på toppen.

En frukost behöver absolut inte vara tråkig för att den är hälsosam, tvärtom! Jag toppar min med nyttiga antioxidantrika bär och en sås gjord på jordnötssmör, vatten, lite kokossocker och flingsalt. Så vansinnigt gott!

frukostmaten

 

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+