PeanutButterBananaBites

27 juli, 2014
27 juli, 2014

Långt namn. Snabba och enkla att fixa till. Och jag antar att ni redan vet det – men banan och jordnötssmör tillsammans kan ju bara INTE gå fel. Senast i raden blev det ”PeanutButterBananaBites”. Ni bara måste prova dessa små enkla godingar.

pb-bananabites2

Ingredienser: 150 gram banan, 1 dl jordnötssmör, 2 msk kokosolja, 1 msk kakao, 2 msk kokosmjölk, 2 msk vaniljprotein & en nypa krossat flingsalt.

Ta fram en mixer eller matbredare – kör jordnötssmör och banan tills det är en fin smet av det – blanda ner resterande ingredienser och mixa slätt. Häll upp i muffinsformar av silikon och sätt in i frysen. Snabbt, tokgott, klart! PS – låt dem gärna smälta lite lagom innan de skall ätas – krämigt!

pb-bananabites

 

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+