Enkel & hälsosam RockyRoad

20 december, 2015
20 december, 2015

Ingen jul utan RockyRoad, eller? Jag gör gärna min egen version som gör gott för kroppen.

Ingredienser (9 styck): 4 msk kokosolja, 1/2 dl kakaosmör, 2 msk tjock kokosmjölk, 2 msk jordnötssmör, 2 msk sukrin gold, 1 msk rå kakao, 1/2 dl gojibär, 1/2 dl salta cashewnötter, 1/2 dl mullbär, 2 msk russin, & 1 msk kakaonibs.

Smält kokosolja och kakaosmör och blanda samman med övriga ingredienser – smaka av så det passar din smak och tillsätt eventuellt mer kako eller sötning beroende på vad som passar dig. Häll upp i en form med bakplåtspapper och ställ in i frysen tills det stelnar (eller kyl om du inte bryr dig om att det tar lite längre tid. Förvara sedan i kylen.

Göm det långt bak om du är som jag, annars försvinner det illa kvickt.

julgodis rocky

kommentarer, 93 Visningar

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+