Dagens bästa mål

31 mars, 2015
31 mars, 2015

Är det något jag inte kan leva utan så är det frukost. Det bästa målet alla kategorier. Gärna mixat något salt, något sött, något krispigt – då är det som bäst. Sen går det ju att äta frukostmat till andra mål på dagen också om man inte orkar laga mat – men det är ju en annan historia.

Favoriterna ser ut som nedanstående – en god röra i botten tillsammans med så mycket gott i toppingväg att man inte ens kan se den smarriga röran i botten. För att å det mättande – och lyxigt gott – blandar jag helst 1 dl pumpapuré med 1 dl av en mjölkig produkt (kokosmjölk för mig men keso, kvarg eller liknande blir bra det med) och smaksätter med ett gott chokladprotein, en sked jordnötssmör och

Bär, müsli, granola, frukt och nötter i en salig röra på toppen.DSC04936 DSC04933

kommentarer, 113 Visningar

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+