Glassigt värre

28 januari, 2015
28 januari, 2015

mycket kärlek i en liten skål. Den godaste glassen man kan tänka sig – och alldeles fullproppad med saker som gör kroppen gott. Inifrån och ut. Men inte att du kommer att ha en tanke på det när denna ljuvligheten smälter i munnen på dig.

bananalove

Frusen banan är perfekt att ha i frysen för godsaker som denna – köp de där bananerna som är bruna i skalet, det är den man ska frysa in. Lite lagom övermogen. För en perfekt portion mixar du samman 1 mogen avokado med 1 frusen banan (2 dl bananslantar), 1 msk jordnötssmör1 msk kokossocker, 1 dl frusna blåbär, 1 msk kokosolja & lite valfri mjölk. 

Mixa samman allt utom mjölken. Det kommer att bli tjock att mixa . stanna då mixern, rör om lite för han och tillsätt lite mjölk i taget så det blir en lagom glassig konsistens.

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+