Den där kokosoljan

30 oktober, 2014
30 oktober, 2014

Ett a mina absoluta favoriter i köket är absolut kokosolja – utan konkurrens.Den går att använda till det mesta. Mat, bak, desserter, kakor, i kaffe eller smoothies för att boosta med lite hälsosamma fetter.

Jag använder den som bas i min mat dagligen och skulle jag mot förmodan vara utan så känner jag mig halv maktlös. Senast är det en favorit att steka kikärtorna i  just kokosolja tillsammans med spiskummin, curry & salt tills det får färg. Och egentligen bara äta rakt upp och ner som lite ”godis”.

Tillsammans med stekt ägg, krämig avokado, lite färsk persimmon & hemgjort cashewbröd är det nog bästa snabbmaten just nu. Det bästa av alla världar. Perfekt att ladda upp för ett tufft träningspass, eller för att ladda in ny energi efter det.
kikärtslunch

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+