Peanutbuttercups

1 augusti, 2016
1 augusti, 2016

Peanutbuttercups – det enklaste och godaste en kan göra på några minuter.

Jag började med att göra min egen choklad – annars är det ju bara att köpa färdig och smälta. Chokladen gör jag på en mix avkakaosmör & kokosolja (hälften av varje ungefär) och blandar i kakao efter smak, tillsätter lite tapiocasirap (annars honung), lucuma (inte nödvändigt) och sukrinmelis. Använd inte för mycket av rinnande sötning eftersom det blir kletigt då. Smaka av så det passar din smak.

Använd sedan muffinsformar (bäst om de är i silikon) och häll ut cirka en matsked med choklad på botten. Jag gjorde tio stycken och satte in i frysen till det var stelt. Ut med chokladen från frysen.. Kladda ner en rejäl klick med jordnötssmör ovanpå chokladen.

Häll över runt en matsked choklad till så det täcker allt. In i frysen till det stelnar och förvara sedan i frysen.

 

kommentarer, 141 Visningar

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+