Like candy.

18 juli, 2016
18 juli, 2016

Toppgoda bars i tre lager, men räds inte. Det låter mer avancerat än det är.

godisbars

Ingredienser lager 1: 4 dl dinkelpuffar/valfria puffar, 1/2 dl kakaonibs (eller hackad choklad), 2 msk valfritt nötsmör (gärna med choklad i), 1 msk kokossmör (alt kokosolja) & 2 msk agavesirap.

Ingredienser lager 2: 1 1/2 skopa carameltoffefudge protein, 1 msk agave, 1 msk kokosmjöl & 5 msk kokosmjölk.

Lager 3: 1 msk jordnötssmör med choklad, vatten & hackade hasselnötter.

Bara blanda samman. Gegga ut och frys. Gegga på nytt, frys. Såhär typ.

Blanda samman alla ingredienser till lager ett. Blanda först alla torra och rör sedan samma med de våta – smält kokossmör innan du rör ner det. Jag vet att alla inte har pandapuffar – men använda vilka puffar som helst, granola eller annan söt bas. Ta sedan en brödform och klä med plastfolie. Ner med en jämn gegga i botten och in i frysen ett tag.

Blanda nästa lager efter en halvtimme och bred över det första. Låt frysa ordentligt (några timmar).

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+