Jordnöt hjärta choklad

18 maj, 2015
18 maj, 2015

Vill man ha världens enklaste godis till helgen – men som innehåller bra fetter, antioxidanter och protein så har ni det här. Enkelt och alldeles vansinnigt gott.

godis

Ingredienser: 1dl kokosolja, 3 msk kakao, valfri sötning (smaka av), 1/2 dl chokladprotein + jordnötssmör.

Smält kokosoljan något och blanda samman med kakao, protein och sötning – smaka av så det blir lagom sött för dina smaklökar. Häll upp i en form som är klädd med bakplåtspapper och sätt in i kyl eller frys så chokladen stelnar. Blanda jordnötssmör med lite vatten så det blir lättare i konsistensen. Kleta sedan jordnötssmör ovanpå och ställ in frys. Knäck i bitar när det har stelnat och förvara i frysen. Ta fram en stund innan det skall ätas så det hinner svalna alldels lagom (går att ha i kyl med om man vill ha det mer kletigt).

kommentarer, 310 Visningar

Kommentarer

kommentarer

liveitloveit

Posts Google+