Är det något som känns lyxigt gott så är det att äta pannkaka till frukost. Speciellt nu under lediga mellandagar där man har tid att göra både en god pannkaka och ha en extra god fyllning till det. Dessutom går det ju att göra pannkaka på så himla många olika sätt, helt utan gluten. Denna pannkakan blir lite tjockare och är underbart god att fylla med gottigheter och göra en pannkaksrulle av.
Pannkakan görs på 2 ägg, en skvätt kokosmjölk, ca 1/2 tsk fiberhusk och 1 msk chokladprotein, som blandas samman, får svälla och steks ordentligt i kokosolja på båda sidor. (Vill man ha det som ännu lite tjockare pannkaka kan man ha i lite mer fiberhusk och låta det svälla).
Jag serverar med färska blåbär, rör samman en proteinrik kräm på keso eller kokosmjök tillsammans med ett gott chokladprotein, hemgjord granola och en enkel chokladsås på kakao, vatten och lite agave.
Kommentarer