Sunday, FUNday!

29 juni, 2014
29 juni, 2014

shouders

Nu ska det bli ett inlägg fyllt med tankar och TRÄNING! Idag körde jag axlar och BOOBIES! Oh LORD, jag hade sånt sjukt tryck i boobiesarna idag! De växte typ med en kupstorlek nästan.. Önsketänkande! Nej men jag hade grymt bra tryck över lag idag, och jag provade att äta fiberhavregryn till frukost istället för glutenfria havregryn(har ju haft lite problem med magen innan). Fiberhavren funkade faktiskt bra! Jag gissar på att jag har kört på PWO lite för länge och därigenom retat upp lilla magen, så nu kör jag enbart på XLNT och Gakkic Koffein innan träning. Det blir som en liten hemmagjort PWO tills magen är återställd. Sakta men säkert ska jag börja laborera lite med fiberhavre/glutenfria havregryn också för att se vad jag får för reaktion.

Nog om träning(kan ni tänka er, bara några enstaka meningar…). Nåt som jag har grubblat på lite till och från är varför vissa ska gå runt och tro att de är bättre än alla andra. Jag riktar ingen pekpinne mot någon, utan jag bara undrar. Varför missbrukar en del sin”makt” och varför i hela fridens namn tror en del att de har rätt att bete sig som att de är bättre än alla andra? Oavsett om du har presterat OUTSTANDING, är smart som få, snygg eller vad det nu kan vara, så är vi alla precis lika bra. För att vi är enskilda personer som själva bestämmer över våra egna liv. Det i sin tur gör ju att vi har olika åsikter och olika mål, vilket i sin tur enligt mig inte ger någon rätt att ”vara bättre”. Och kanske är det så att den som presterat bra, varit smart gällande nåt speciellt, eller erkänts som snygg av någon/några osv bara haft tur, eller är smart gällande vissa saker men inte andra och när det kommer till utseende så är ju smaken olika. My point is, alla är bra på någonting. Alla är BÄST på någonting, men det ger oss inte rätten att nervärdera varandra. Så jag vill faktiskt se lite mer ödmjukhet i världen. Jag kommer aldrig glömma en av mina första förebilder, Magnus Petersson. Bågskytten som tog silver i OS 1996 i Atlanta. Han är fortfarande en förebild för mig, trots att jag inte skjuter längre just på grund av sin ödmjukhet och inställning. Han bara utstrålar vänlighet, värme och balans. Liksom tänk er! Mannen har presterat mer än vad många någonsin kommer göra, ändå utstrålar han aldrig ”Jag är bättre än er”. Aldrig. Det, mina kära läsare. DET är en sann idrottsman och atlet. Önskar honom all lycka och framgång.

Med det ska jag avsluta mitt inlägg 🙂
Tjingeling!

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)