Building that bum:)

28 juni, 2014
28 juni, 2014

Igår var det ben på schemat, lite tufft att köra ben efter två jobbnätter. Men, it had to be done! Och bra gick det, det var LÄNGESEN jag fick sån kontakt i alla övningar men främst i vadpressarna. Här kommer upplägget:

7 min gång på löpbandet + lite stretch

20×10 knäböj ss marklyft

20×6 hacksquat ss sumosquats

20×4 stående vadpress ss sittande vadpress

Det var inte så många övningar men, OH MY GOD, benen skakade som ASPLÖV! Tog typ bara 60 kg i knäböjen och nåt liknande i hacksquaten, sen 12-15 kg i fria hantlar på marklyften. Så det var inte stora vikter inte! Men det var inte det som var fokus heller, mitt fokus på ben är inte att bygga dem större utan med uthållighet, få fram definitioner och bibehålla dem. Jag är nog en av de få lyckliga tjejer som har stora ben. Kanske lite för stora.. Vi får se!

 

Hur kör ni när ni tränar era ben?:)

Duckface!

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)