Nyttigt men gott :)

9 augusti, 2015
9 augusti, 2015

Godkväll på er 🙂

Så var det ju det där med att blogga lite mer regelbundet.. Känns som att det går litesisådär. MEN! Tänkte att jag skulle dela med mig av ett recept som jag kom på idag. Eller recept och recept.. Har postat liknande saker innan men det här receptet är så sjukt enkelt och var ruggigt gott så jag är tvungen att skriva om det.

Äggvitepannkakor! Dieter blir ofta fruktansvärt tråkiga och man trillar lätt in i en vana av att äta samma saker. Jag försöker att variera ibland, men under diet är jag jäkligt bekväm av mig. Maten är näring som jag ska äta för att jag ska kunna träna. Punkt. Under offseason blir maten lite roligare, mer mat och varierad mat. I alla fall, jag vispade 200 g äggvita och några droppar Vaniljstevia till fluff. Steviadroppar har räddat min diet i år, har det i tex gröten istället för proteinpulver(använder hellre äggvita) för att få en sötare smak. Detta kladdiga fluff stekte jag tills jag tyckte att det var färdigt, blev 2 st pannkakor. Till detta hade jag en klick jordnötssmör (Ni har väl inte missat den här godingen!?) och Green Valley’s UNDERBARA Marple.

Så vill ni ha nått gott till kvällen eller är sötsugna, prova detta. Det är både nyttigt och inte så mycket kalorier, vill man så kan man ju skippa jordnötssmöret.

Det var kvällens lilla tips, nu blir det back to work.. God natt 🙂

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)