Uppdatering :)

5 augusti, 2015
5 augusti, 2015

Hej alla glada!
Dåså, dieten är i full gång och just nu är jag 16 veckor ut från tävling. Jag har verkligen varit superkass på att uppdatera i bloggen, men det ska bli ändring på det nu. Tänkte börja med en liten sammanfattning, vad som hänt under den senaste tiden och vad som är planerat. I fortsättningen kommer jag att blogga om min diet, min träning, kosttillskott och annat som är tränings och tävlingsrelaterat.

Då kör vi 🙂

Jag har valt att gå ifrån bodyfitness och satsa på bikinifitness istället, anledningen är att jag gillar bikinifitness- fysiken mer och jag vill inte bli större. Därför ser mitt träningsupplägg lite annorlunda ut, jag tränar i stort sett inte ben. All fokus ligger på rumpa och att forma benen, inte att göra dem större. Annars kör jag varje muskelgrupp en gång i veckan, lite mer fokus på högreps än på tungt och lågreps.

Samarbetet jag hade med Oliver Adzievski kommer jag även att ha i år, han kommer att coacha mig till både Decembercupen och Luciapokalen i år. Självklart har jag även valt att fortsätta tävla för MMSPORTS, det är ett helt underbart team att vara med i och kosttillskotten är utan tvekan bäst på marknaden. I nästa inlägg kommer jag att gå in på vilka kosttillskott jag tar och varför.

Det var väl det för den här gången.. All in!!

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)