Ingen tävling för mig i år

3 november, 2015
3 november, 2015

Hej på er alla glada 🙂

Jag är alldeles för dålig på att uppdatera bloggen, tyvärr. Men nu kände jag att det var dags, för jag har rätt mycket att berätta. Min förhoppning är att inlägget ska nå ut till alla som är intresserade av att veta hur det går för mig med min träning och min satsning, och så att jag faktiskt ska slippa berätta detta 200 gånger. Det blir rätt jobbigt efter ett tag.

Jag ska alltså inte tävla i år, min tanke var från början att köra en lång diet för att komma i grym form inför DC och LP så att jag kunde ställa upp i bikini fitness -160. Men jag är helt enkelt inte någon bikinitjej. Helt enkelt. Det är det som är anledningen till varför jag inte tävlar. Jag hade absolut kommit i form, inget snack om saken. Men jag är inte bekväm i disciplinen bikini fitness. Det är inte jag. Som den tävlingsmänniska jag är så har jag nu ett nytt mål, jag kommer inte att tillkännage vilken tävling ÄN. Men jag kommer att sikta på bodyfitness igen och att jobba på mina svagheter. Anledningen till varför jag vill tävla är för att jag älskar att träna, älskar att se min kropp formas som jag vill ha den, plus.. Känslan av att stå på scenen och visa upp allt hårt arbete man har lagt ner är oslagbar. Att behöva avstå från viss typ av träning eller ändra om träningen helt från det jag tycker är roligt känns inte aktuellt för mig bara för att jag ska tävla. Träningen är det jag sysslar med så många timmar om dagen/året, är det inte kul så kommer jag till slut inte heller vilja tävla.

Så nu är det offseason för mig, den här dieten har varit enormt lärorik. Jag kommer att ta med mig dessa erfarenheter inför min kommande diet och jag ser absolut inte detta som något misslyckande. Snarare tvärt om. Jag provade och insåg att jag hade siktet lite fel inställt 😉 Nu är det rätt igen, BF here i come..

 

To be continued 🙂annabf4

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)