Gott slut och gott nytt!

31 december, 2014
31 december, 2014

Årets sista pass blev ett sjukt bra, rygg på schemat och idag började jag dagen med cardio på min älskade partner in crime TRAPPMASKINEN!

2014 har varit minst sagt upp och ner. Här kommer mina höjdpunkter 🙂

I början av året fick jag chansen att vara en del av finaste MM Sports Familjen, världens bästa team enligt mig. Ett team som tar hand om varandra och som har sån underbar positiv energi! Jag har lärt mig mycket om kost och träning, hur min kropp fungerar och jag har dessutom blivit färdigutbildad diplomerad Massör. I januari är jag också certifierad massageterapeut! Jag startade upp mitt egna massageföretag, Kaizen massage. Jag deltog i min första bodyfitness tävling där jag kom på 9:e plats och hade så sjukt roligt att jag helt klart vill göra om det. Martin och jag firade 2 år med en resa till Göteborg och en galen dag på Liseberg. Min mamma flyttade ner till skåne, men har bestämt sig för att flytta upp igen. Jag upplevde min första jul tillsammans med en glad familj och en hel familj. Jag har träffat många nya människor, en av dem ska jag träffa på årets första dag och riva av ett sjukt träningspass på AA Elit i Malmö 🙂 Jag lärde mig att jag kan om jag vill och att jag klarar mig oavsett vilka hinder jag skulle träffa på.

 

När jag tänker på det kommande året har jag en mysig känsla i bröstkorgen. Jag kommer att leta upp nya möjligheter och jag har en vision om vad jag vill med mitt tävlande och min träning. 2015 kommer att bli ett bra år, det ska jag se till!

 

Gott slut och gott nytt på er mina vänner

BILDBOMB FRÅN 2014!

annabild annamartin annabild2 poserin 20140528 image image spännis luciapokalen backeliback
image image image image pussgöteborg floomride balder formbild 9 augusti 2014 teammmsports. mmsportsteamträff teamträff 3 veckor ut annabf53 annabf211 annab8 annabf11 annabf4 dc dc2

 

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)