Teamträning á la intervaller och SHAPEROLL!

27 juni, 2014
27 juni, 2014

Hej alla glada!

Idag har jag gjort MASSA roligt! Jag vaknade som vanligt vid 14 efter att ha jobbat natt(vilket ni säkert förstod i och med mitt nattliga inlägg). 15.30 skulle jag och Martin vara i Staffanstorp för att prova på den nya Shaperollern. I länken kommer ni direkt till hemsidan där ni kan läsa mer ingående om denna underbara uppfinning!

Men för att beskriva detta kortfattat så är Shaperoll en massagemaskin som ”detoxar” kroppen. Först tänkte jag helt ärligt: ”hur tusan ska detta funka”. Behandlingen tog 45 minuter och då gick vi igenom och ”rollade” hela kroppen. Under tiden kände jag mig öm, varm, röd och typ.. Lättare på nåt konstigt vis. Törstig blev man också. men efteråt, herregud jag säger då det! Jag som har astma har ju vid vissa tillfällen ganska svårt att andas, men efter den här behandlingen kunde jag ANDAS ORDENTLIGT. Det var så underbart att det kunde påverka hela kroppen så mycket att min andning blev bättre. Jag var ganska så lyrisk 😀 Tyvärr kom vi fram till att ekonomin finns inte riktigt för att vi ska åka från Trelleborg till Staffanstorp 3-4 ggr i veckan för detta. Jättetråkigt, verkligen. Jag hoppas hoppas hoppas HOPPAS! att denna behandlingen kommer till Trelleborg. Liksom det är helt fantastisk, kroppen rensas, du bränner kalorier OCH du blir av med dina celluliter. HALLÅ TJEJER! In på http://inspiration4u.se/ och boka in en gratis provomgång. Det skadar ju inte att prova?

Efteråt hade jag bestämt med Desirée att vi skulle köra löpintervaller på Fitness Force. 10 min uppvärmning i form av gång och sen var det ALL IN i 30 minuter, vi var så jäkla grymma! 😀 Let’s make that fat cryyyyyy! Sen blev det två övningar mage, därefter var vi ganska trötta båda två 🙂
image

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)