AMP UP THE ENERGY!

1 juli, 2014
1 juli, 2014

Hade grym energi idag, var sjukt taggad och kände att det här blir ett riktigt tungt och bra pass! Ohyes, tungt blev det. 100 kg i marklyften, 54 kg i latsdragen(bara 4 kg ifrån min nuvarande kroppsvikt) och 22,5orna i hantelrodden. Mycket nöjd Anna!

Hinner tyvärr inte skriva så mycket mer, snart dags att pysa iväg på jobbnatt 2/2, sen blir det 2 nätter till i helgen. Snart dags för diet hörrni! Jag är så sjukt taggad på att se vad som döljer sig under all vätska och fettmassa. Måste också få arslet ur vagnen och göra en fettmätning så att jag vet mitt startläge.

 

image

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)