Resa, tävlingsnerver och cardio

3 juli, 2014
3 juli, 2014

Då är det bestämt, på tisdag åker jag upp till mitt fina Västerås! Ska bli riktigt härligt att träffa tjejerna och att hjälpa mamma med flytten ner hit. Så vem vill köra DELTMASSAKER med mig på tisdag i Västerås? Garanterar ett tungt, svettigt och riktigt härligt pass 🙂

Idag stod det cardio på schemat, hatkärlek som vanligt! Bilden nedan visar hur man ska se ut efter ett godkänt cardiopass. Med andra ord, TVÄTTBJÖRN.

cardio

Har även poseringstränat med Anette Stjärnfeldt idag, grymt härlig tjej som kan mycket om posering! Hon gav mig lite nya idéer och riktlinjer, vilket kändes bra. Nu är det bara att jobba vidare mot scenen i slutet på november och fortsätta att kämpa mot mig själv. Det kittlas så härligt i magen när jag tänker på scenen, bikini och att JAG faktiskt kommer att stå där. Samtidigt känns det lite konstigt att jag faktiskt ska stå i bara bikini, klackskor och med massa smink och spraytan inför massa okända människor, och bli BEDÖMD av människor jag inte heller känner. Men det är en utmaning, jag som är en tävlingsmänniska älskar ju utmaningar 🙂 Jag känner att jag inte ska ha några krav på mig själv. Det är min första tävling, jag kommer såklart att gå all in och jobba utifrån de förutsättningar jag har. Men går det inte hela vägen så kommer jag ändå vara nöjd för att jag kommer att vara i mitt livs bästa form(no doubt) och jag kommer vara en erfarenhet rikare än innan. Sen får vi se vad som händer sen, en dag i taget, en tävling i taget. Det är vägen dit som är det roliga!

 

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)