Why be average when you can be more

15 juni, 2014
15 juni, 2014

imageStrålande solsken utomhus och vinden blåser varmt, man kan inte annat än älska skånsk sommar:) imorgon är det dags för den allra allra sista tentan på massageutbildningen steg 1!! Praktisk tenta där vi kommer att få vissa muskelgrupper som vi ska massera medan vår lärare bedömer teknik, tempo osv. Är jag nervös? OM! De flesta av hos har ju liksom utvecklat vår egna teknik och våra egna grepp utifrån boken och nu ska vi helt plötsligt följa allt till punkt och pricka för att bli godkänd. Håll tummarna för mig imorgon är ni snälla:)

Kom precis hem från Malmö efter en massagesession med Anna och hennes snälla pojkvän Nathaniel som ställer upp som offer. Nu ska min kära pojkvän lägga sig på bänken och få lite välbehövlig sätesmassage:) tjingeling!

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)