Backattack!

14 juni, 2014
14 juni, 2014

Efter en skön vilodag med massa mat och underbart sällskap av familjen var musklerna utvilade och ryggen redo att slaktas, nedan kommer upplägget. Har haft några fina dagar med min mamma och voffarna:) men det känns att jag har både jobbat, pluggat och tränat hårt under några månader nu. Lite trött och grinig måste jag erkänna att jag kan vara.. Hoppas att jag kan få vila upp mig lite nu:) nu är i alla fall kontrakten påskrivna, i augusti blir min mamma trelleborgare också:) ska bli skönt att ha henne lite närmare, det är en bit till Västerås trots allt. Gjorde lite proteinpannkakor till henne, hon var skeptisk men när hon smakat första pannkakan var hon såld;) gjorde chokladpannkakor till henne med Casein double rich chocolate. Känns som att hon kommer äta bättre när hon har flyttat ner och har mig lite närmare. Jag hoppas på det i alla fall, hon skulle må bra av lite bättre mat. Många har problem med att just äta regelbundet och att välja produkter med bra näringsvärde. Men det är inte svårt när man väl vant sig:) nu ska jag sluta babbla och visa mitt träningsupplägg!

 

5 min roddmaskin

Chins

hantelrodd till faliure med dropset

stångrodd

latsdrag ss pushdowns

marklyft

roddmaskin

 

Blev mycket rodd, mycket faliure, mycket av ALLT! Bara för att jag hade energi till det:) bra pass helt enkelt!

image

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)