Backattack!

10 juni, 2014
10 juni, 2014

Idag blev det rygg på bästaste Fitness Force! Var ganska trött och seg i skallen efter allt plugg inför anatomitentan och dessutom skola och plugg inför praktiska tentan, så min pwo fick bestå av Gakkic med koffein och självklart Jacked XX. Motivationen på topp, 30 grader utomhus och strålande sol.. Kan dagen bli bättre?! Dagens upplägg såg ut så här:

5 min roddmaskin
Cirkeluppvärmning med dips/chins/omvänd pecdec
Enarms hantelrodd (ökade vikten för varje set och avslutade med ett dropset)
Stångrodd
Latsdrag
Pushdowns i cable med brett grep(för latsen)
3 set chins á 10-15 reps

Hade bra tryck genom hela passet, bra teknik och bra rytm. Kan inte vara annat än nöjd! Nu ligger jag i soffan, har städat lite och busat med katterna 🙂 Längtar tills imorgon, då kommer min kära mor ner från Västerås!! Det var jättelängesen vi sågs och jag har saknat henne jättemycket 🙂 Ska bli så roligt att se henne!

Med det säger jag gokväll till er, ciaoooo 🙂

 

annaa

 

 

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)