Confessions of a SATC-lover

15 juni, 2014
15 juni, 2014

Det finns några saker som jag verkligen inte kan vara utan, och några saker som jag kan vara utan i perioder. Sex and the city är en sån sak jag kan kolla på jätteintensivt för att sen bara tänka ”varför kollar jag på detta?”. Nu har jag kommit in i en sån period. Bara för att vi inte har några tv-kanaler skyller jag på;) jodå så här står jag vid spisen med mina proteinpannkisar och SATC är på i vardagsrummet. Tur att man är ensam hemma, eller!? Martin hade blivit tokig:)

Nåt jag däremot inte kan vara utan är vitamineral complex från MM Sports. Det är Vitaminer och Mineraler som innehåller lite mer vitamin D, Zink och vitamin B12. Det är ett stort plus i min lista! Jag slipper alla de där trehundrafemtio olika tabletterna, allt i ett 🙂 namnam!

 

Ikväll blev det en promenad med Teamisen Cecilia! Mycket trevligt:) skönt att komma ut litegrann när det är så fint väder! Och när jag inte jobbar natt och sover på dagarna så måste jag ju ta vara på solen:)

 

Nu ska jag ta vara på mina varma pannkakor! Hejsvejs

image

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)