Diplomerad massör

16 juni, 2014
16 juni, 2014

äntligen kan jag titulera mig som Diplomerad Massör! Känns overkligt faktiskt, men jätteroligt! Tror inte att jag har riktigt fattat det än:) men i höst är det tillbaka till skolbänken för steg 2 och vägen mot att bli Certifierad Massör påbörjas tillsammans med några av de fina människorna som jag träffat under utbildningens gång.
image

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)