Legz!

7 juni, 2014
7 juni, 2014

Ben idag! Vilodag igår så jag var laddad till TUSEN! Högreps med få övningar och många set.

Upplägg:

Leg curl ss stela marklyft(ca 4 superset)
Hacksquat
Utfall i smith
Sittande vadpress ss vadpress i benpress

Plus promenad till och från gymmet. Kan ju säga att denna donnan är slut i rutan, nu blir det kyckling och ris och sen en massagekund 🙂

image

 

If you don’t appreciate a nice ass something is wrong with you*

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)