Axlar och BOOBIES!

8 juni, 2014
8 juni, 2014

Vilka är dina favoritmuskler? Mina är helt klart axlar och bröst! Får sån sjuk pump och det roliga är att utvecklingen på just dessa muskelgrupper syns så väl 🙂 That’s what I like!

 

Dagens upplägg:
Uppvärmning 5 min rodd
3 pumpset omvänd flyes/Dips/Chins (Grym övning för att få igång blodet i överkroppen och rörligheten, THANKS DLB!)
Hantelpress supersetat med Flyes*
Smith bröstpress
Axelpress med stång
Sittande sidolyft

*Körde tungt på hantelpressen och mest pumpade ur det sista i flyes för att få ut det sista. JOBBIGT! Stretchade emellan seten.

pump

 

Som vanligt tränade jag i mitt Bodyscience-linne, just nu är det 2 för 1 kampanj på MM Sports så PASSA PÅ! Sjukt bra kvalité och snyggt också 😉 Brukade köpa vanliga svarta linnen på Gina eller så innan, men sen jag köpte detta använder jag inget annat.. Längtar tills Teamkläderna kommer!!! Och imorgon borde mina snygga nya tights från Myway2fitness också komma, bild på vilka jag köpte kommer så fort det går 😉

Mina inlägg den kommande veckan kommer förmodligen att vara ganska korta och innehålla mestadels bilder, det är mycket som kommer ske nämligen! Skola måndag och tisdag, min kära mamma kommer på besök på onsdag-lördag och jag blir 24 (!!!) på fredag. Can’t believe it.. Vart tog tiden vägen? Nu ska jag köra sista rycket inför anatomitentan imorgon! Har klarat det en gång, hoppas jag klarar det igen.. May the gods be with me!

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)