Proteinbollar DELUXE!

6 juni, 2014
6 juni, 2014

Åh vad jag har ätit tills jag mår illa! Det är förmodligen snart dags för den där tiden i månaden som alla ni tjejer såväl vet om. Och jag blir i alla fall så sjukt jävla(rent ut sagt) sötsugen. Inget sött har nån chans mot mig dagarna innan. Så, hur gör man nyttigare alternativ av sötsaker?

 

Kruskakli, Body Science Double Rich Chocolate + Vanilj, kokosflingor och lite äggvita. EASY PEASY! Och så sjukt gott!

 

kommentarer, 330 Visningar

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)