Nattmänniska

6 juni, 2014
6 juni, 2014

Jag har både enskild firma och jobbar inom kommunen på olika äldreboenden. Målet är att jobba som massör(kontakta mig för massage) men som det ser ut nu har jag inte tillräckligt stor kundkrets. Tänkte i alla fall dela med mig av min morgonutsikt!

 

image

Inte helt fel va?:)

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)