Carbs och laddning!

4 juni, 2014
4 juni, 2014

Hade en liten carbload igår inför dagens ryggpass! Försöker komma underfund med vad som funkar på mig och hur min kropp fungerar. Kesella fungerar iaf inte CHECK, kanske är lite känslig för laktos? Vet inte, men jag håller mig borta från det iaf! Så inga mejeriprodukter för mig, när jag har mina laddningar så väljer jag mina dagar med omsorg. Alltid dagen innan en större muskelgrupp, tex rygg eller ben. Eftersom mina ben är ”för stora” för BF så kommer jag att skippa carbload innan bendagar och istället köra det innan ryggdagar om kroppen känner att den behöver lite extra energi. Kommer även lägga om schemat för benträningen så att klossarna tonas ner litegrann. Så laddningen igår bestod av mer kolhydrater, och JÄVLAR ANAMMA vilket tryck jag hade. Veins was poppin all over the place och musklerna bara sög åt sig all energi. SÅ ryggpasset idag gick jäkligt bra kan man säga. Här är upplägget:

 

10 min roddmaskin
Uppvärmningscirkel: Omvända flies med hantlar/dips/chins 4 set
Latsdrag (fick ut några starka åttor på 54 kg)
Rodd med hantlar
Hantelrodd med en arm i taget
Smal rodd
Marklyft

Siktade på 8-12 reps på varje set.
Hade bra tryck genom hela passet 🙂 Axlarna börjar komma fram bra, men lite bättre kan de allt bli!

Never settle!
1074369_10151811756829434_624155857_o

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)