Axelpass på Oasen!

3 juni, 2014
3 juni, 2014

Axelpasset klart! Jättekul att träffa Cecilia, känns som att vi kompade bra ihop 🙂 Träffade Björn också, en av Oasens duktiga PT’s och vi diskuterade lite symmetri, mycket givande!

Dagens plockihoppass:
Hantelpress
Sidolyft
Liggande sidolyft
Frontlyft för framsida axlar
Omvänd pecdec för baksida axlar

 

Bjuder på en spännisbild!
spännis

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)