Glad tjej!

2 juni, 2014
2 juni, 2014

Spinningpasset gick jättebra och mina ”spinnare” är så sjukt duktiga! Blir så glad av dem, deras kämparglöd och att se deras svett rinna! Moahaha.. 🙂

Efter passet blev det lite mage och en övning som jag fått av bästa Andrianna på Massageskolan. Måste jobba upp min rörlighet i ländryggen känner jag, övningen hjälper mig exakt med det! Perfekt 🙂

Lekte lite med chinsräcket också! Se bilder nedan:)

image

 

Imorgon blir det träning tidigt med min Team-kompis Cecilia! Axlar står på schemat, ska bli skoj 🙂

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)