Mör rygg – Nu spinning!

2 juni, 2014
2 juni, 2014

Börjar inlägget med en bild från gårdagens ryggpass!
image

Tog bra i ryggen vill jag lova, är både stel och mör så det förslår. Och min kära sambo fick ju för sig att dra med mig på lite plågsamma vadövningar sen också. Han var inte så omtyckt just då. Det sved och det brände och idag är vaderna inte riktigt mina bästisar. Men vad ska man göra?! A girl gotta do what a girl gotta do 😉

 

Idag leder jag spinning kl 18.30 på Fitness Force och jag är sjukt sugen på naturgodis. Ja, sjukt sugen. Usch på mig, får ta och dricka en Jacked Fuel och ta mig i kragen lite!! Det här går ju inte!!! 😀

Nu ska denna trötta hjärna lägga in lite nya låtar innan passet, sen är det dags att bege sig mot mitt andra hem 🙂

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)