Mina bästisar

1 juni, 2014
1 juni, 2014

Har fått lite frågor kring min muskulära utveckling och vad jag använder för kosttillskott!

Jag påbörjade ett kostschema från en pt i januari, träningsschemat påbörjade jag först i mitten på februari. Detta innebar för min del, mer mat(mycket mer), mer vila och annorlunda träning med mer fokus på symmetri. Min personlighet är sådan att jag gör ingenting halvdant, alltid 110 % och jag är ganska frågvis.. Är det någonting jag inte förstår med kostschemat/träningsschemat så frågar jag. Det är helt enkelt för att jag också vill ha koll, ingen känner ju min egen kropp så som jag känner den. Sen är det ju alltid roligt att lära sig mer, eller hur? 🙂

För närvarande kör jag utifrån samma kostschema (strax över 2.000 kcal) men ett annat träningsschema som jag lagt upp själv.

Här är de primära kosttillskotten som jag använder:
aminos
Kosttillskotten finns på MM Sports (www.mmsports.se) och är följande
– Rosenrot
– D-vitamin
– Daily One multivitamin
– Nya XLNT Bcaa
– CLA
– Gakkic Berry(utan koffein)
– Jacked XX
– Glutamine
– Citron! ICA Maxi Trelleborg 😉

Nu är det dags för rygg på gymmet, är supertaggad! Här ska BYGGAS! 😀

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)