Mys på Lilla torg, aminos och nu all in på Fitness Force!

31 maj, 2014
31 maj, 2014

 

 

 

Ovant att se både mig och Mini sminkade och lite uppsnofsade 😉 Vi lever ju i våra träningskläder och på gymmet annars.. Men här är bildbevis! Vi kan också 🙂lillatorg

Det var verkligen en jättefin kväll igår, varmt ända fram till tolv nästan. Helt underbart, nästan lite utomlandskänsla! Och jag måste ju kommentera att vissa hade lite roligt åt att jag satt på Lilla Torg och drack aminosyror.. Men jag ville ju inte ha alkohol eller cola, då får man ju ta saken i egna händer och blanda upp lite XLNT! Så där satt jag med XLNT Sparkling Lemon och en citronskiva i glaset. Helt klart okej 🙂 Är sugen på att prova fresh apple också, någon som har några åsikter om den? 🙂 Klicka på länken nedan så har du båda smakerna , går att beställa och finns även i butik.
http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/XLNT-Sports-BCAA.html

Tiden rinner iväg! Dags för Bröst/Axlar och sen iväg till Malmö och plugga massage med finaste Anna W:)

Uppdaterar senare!

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)