Cardio DONE

30 maj, 2014
30 maj, 2014

Kräkkänska, svettflod och mjölksyra. Så kan man med tre ord beskriva dagens cardiopass, det är verkligen hatkärlek. Löpbandet var uppe på 17,3 med 0 grader lutning i 40 sekunder, sen vila 30. I 30 minuter.. Var tvungen att ta en paus vid 20 för att benen verkligen strejkade. Ungefär som att de sa ”hejdå, nu vill inte vi mer”. Skam den som ger sig. Vila lite och på’t igen!! Sen blev det 3 övningar mage på det, vilade först en stund efteråt och laddade om med lite BCAA härifrån:
http://www.mmsports.se/Kosttillskott/Aminosyror/BCAA/Body-Science-BCAA-XX.html

backeliback

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)