A strong positive attitude…

5 november, 2014
5 november, 2014

… will create more miracles than any wonder drug.

Känns som att det är en stark och positiv attityd som verkligen behövs just nu. Knappt 2 ½ vecka innan jag ska vara i form och redo att stiga upp på scenen i min tävlingsbikini. Nu börjar det bli rätt kämpigt måste jag erkänna. Huvudet hänger inte riktigt med, magen kurrar största delen av dagen, energin går lika fort som den kommer… Men jäklar vilken resa jag har gjort. Från anorektiker, till ortorektiker, till en tjej som vill leva en hälsosam livsstil där hon faktiskt kan NJUTA av maten. Allt går om man bara bestämmer sig för det, nedan följer en bildbomb, 2006 till 2014!

imageimageDSC_0086shouders

3 veckor ut17okt3 veckor ut 2

Just nu är det inte lätt, man är lättirriterad, man är trött. Idag kan jag helt ärligt inte fatta hur jag kunde gå utan mat 2006 och hur jag kunde äta så sjukt lite och träna så hårt och mycket. Idag kretsar hela min vardag kring mat, på ett positivt sätt. Jag har hungerkänslor, jag äter var 2-3 timme och framför allt inser jag att kroppen behöver mat. Jag tränar inte längre för att straffa min kropp. Jag tränar och äter för att jag älskar min kropp och för att jag älskar hur jag kan ändra på den genom att bygga muskelmassa på de ställen som jag vill. Min kropp fascinerar mig och idag är jag rädd om den för jag vet att jag bara har en, och den ska hålla i många år till.

Det var inte riktigt det här som inlägget skulle handla om.. så det var väl en liten sidenote. Inlägget skulle handla lite om attityd och hur livet är just nu. Som jag skrev innan så blir det tuffare och tuffare. Så till alla er jag möter i vardagen, jag ber om ursäkt om jag inte hänger med riktigt i allt ni säger, eller om jag inte hälsar när jag är på gymmet, eller på nåt vis uppfattas som otrevlig. Det är absolut inte min mening! På gymmet är det all in just nu, tuffa och effektiva pass. Det gör att jag inte kan stå och prata så mycket mellan seten, och eftersom energin är låg så måste jag använda det jag har till att motivera mig själv och sparka lite på mig själv att köra järnet. Det gör att jag kanske ser arg ut(när jag är fokuserad) eller irriterad ut. Till viss del är jag irriterad på gymmet, men det har ingenting med er att göra. Irritationen som kommer och går pga dieten försöker jag ta ut på vikterna på gymmet, inte på er! 🙂

Ni som stöttar mig och kommer med positiva kommentarer TACK! Det betyder otroligt mycket för mig. Att en helt okänd man på AA Elit igår kom fram till mig mellan mina set och sa att min form ser riktigt bra ut gjorde min dag igår till exempel. Att höra från mina underbara klasskompisar att de tror på mig betyder hur mycket som helst. Så TACK än en gång för att ni finns och för att ni är positiva. Kärlek till er!

Någonting mer som är jätteroligt är att fler och fler börjar kontakta mig för att få lite tips kring kost och träning! Ni som vill lära er mer, tveka inte att fråga! Jag svarar så gott jag kan och är det nåt jag inte kan så tar jag reda på det eller hänvisar er vidare 🙂

Har några lediga massagetider i helgen, hör av er via kommentarsfältet, facebook eller på anna.torseld@outlook.com för tidsbokning 🙂

För att avsluta detta inlägg…

Dessa raringar väntar på mig efter Luciapokalen… GUD VAD JAG SKA NJUTA!!!!!!!

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)