Decembercupen 2014

26 november, 2014
26 november, 2014

Debuten avklarad, nu är det bara att hänga med och njuta av resan 🙂 Efter att ha gått på diet sen januari är det rätt skönt att bara äta det jag vill. Bara njuta av god mat. Men magen mår ju som jag förtjänar! Första stoppet efter tävlingen blev rose garden i malmö självklart! Kött, kött och åter kött stod på menyn. Tillsammans med glass, sushi och trevligt sällskap.

annab8

Först och främst vill jag tacka alla ni som funnits där för mig, genom min resa och på dagen D. Tack för att ni trott på mig och stöttat mig! Tack bästa MM SPORTS för att jag får vara en del av er familj <3 Men det största tacket går till Coach Oliver, Valentina och min kärlek Martin. Utan er hade jag inte varit där jag är idag. TACK !

 

Nu så, ska jag berätta om min helg. Fredagen bjöd på invägning, nerverna var i shack och jag såg fram emot tävlingen. Var var sjukt taggad! Klassvis blev vi uppropade på scenen där domarna skulle mäta oss och checka skor och bikini så att det stämde överens med regelverket.Mätte in på långa (långa av de korta) 158 cm så det fick bli BF 158 för min del. Skorna godkända, men domaren hade rätt mycket att säga om min bikini. ”Egentligen skulle jag inte släppa upp dig på scenen, din bikini är på tok, alldeles för liten. Du tjänar absolut ingenting på att ha en sån liten bikini, du kommer få minuspoäng för det. Ser jag dig i den där bikinin igen kommer jag inte att låta dig tävla.”

Hur bra känns det att få höra det dagen innan debuten? Jag var förtvivlad. Inte nog med att nerverna gjorde sig påminda, jag visste att på knappt en vecka var jag tvungen att skaffa fram en ny, större bikini om jag ville tävla i Göteborg. Därför jag har jag nu beslutat att inte tävla i Göteborg.

Jag fattade nytt mod efter peptalk med Oliver, Martin och Valentina. Men tankarna for i skallen ”hur mycket kommer detta påverka placeringen?” Sov rätt kasst, vaknade en gång i timmen o trodde att det var dags att gå upp och börja sminka och ladda. Men icke 🙂 Slutade med att jag gick upp vid 4 och började lite smått. Sen kom bästa Sara, Tim och Ellinor och hjälpte oss med färgsättning och mig med smink. Är otroligt nöjd med min sminkning, tack ännu en gång Ellinor för din ovärdeliga hjälp!

dc dc2

 

 

Jag gick inte upp på scenen förrän först kl 12.30, jag hann inte pumpa upp och jag hann knappt få på den sista färgen. Men jag sken som en sol ändå 🙂 Tack Anette Stjärnfeldt för din positiva energi som du spred hela dagen och all hjälp! Nästa gång är det jag som hjälper dig backstage 😉 <3

 

annabf11 annabf33 annabf53 annabf211 annabf4 annabf1 annabf annab8 annabf6 annabf311 annab5

Nu fortsätter jag mot nya mål, fick helt klart blodad tand och nästa år kommer jag vara större, bättre och hårdare. Med andra ord var detta inte det sista ni såg av mig på scenen 🙂

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)