Iväg mot nya mål

28 november, 2014
28 november, 2014

Snart har det gått en vecka sen debuten. Känns fortfarande lite overkligt. Samtidigt som jag längtar till nästa gång så känns det skönt att påbörja min första offseason med ett klart mål i sikte. Nu vet jag också hur det kan fungera backstage, vad man ska tänka på till nästa gång och hur jag vill bygga på min fysik. Nästa år kommer bli fantastiskt och jag är så otroligt motiverad! Jag vill inte avslöja allt för mycket om vilka tävlingar som gäller eller när.. Tids nog kommer jag berätta det också 🙂 Men en sak är klar, jag kommer att ha en bikini som inte klassas som ”för liten”!

 

Känslan av att ha ordentligt tryck i musklerna under träningen nu när jag äter lite vad jag känner för är rätt skön. Nej förresten den är SJUKT JÄVLA UNDERBAR! Kroppen bara suger åt sig allt jag stoppar i mig och jag känner mig stark igen. Hejdå flugvikter, vi ses nästa diet(förhoppningsvis är flugvikterna lite högre då).

Nu kommer jag även börja ta lite fler massagekunder! Så ni som har frågat mig tidigare om massage och då jag inte haft tid, kontakta mig igen så löser vi det:)

Idag blir det RYGGSLAKT på bästa Fitness Force och jag bjuder på dagens motivationskälla.. Ingen mindre än Nicole Wilkins!

 

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)