Håller du inte dieten kan du inte förvänta dig att nå dina mål.

24 juli, 2014
24 juli, 2014

Det som kan tyckas vara jobbigt med en diet är att man blir begränsad. Släkten ska ha middag, vi kommer med matlådor. Kompisar vill fika på ett café, vi dricker vatten/svart kaffe eller har med vår matlåda. Men kom ihåg, det är självförvållat. Och du håller din diet av en anledning precis som du tränar, vilar o sover. Allt påverkar ditt slutresultat. Håll din plan ✈ och du ska se resultat:) nothing tastes as good as victory! Så ni som kämpar med att hålla er diet under sommaren, KEEP IT UP! Ert beslut, och er kropp. Go for gold 🙂

Körde axlar på gymmet idag, min favoritmuskel nu mera:) kändes bra, hade skönt tryck och tekniken kändes bra. Snart är dietens första vecka klar och kroppen känns pigg o stark. Motiverad till tusen!!

 

Bjuder på en svettig ducklips-bild 🙂

annapanna

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)