It’s not dieting, it’s a lifestyle

22 juli, 2014
22 juli, 2014

Mycket tankar springer runt i mitt huvud inför tävling och dieten. Många ska ha åsikter och många vill gärna berätta hur det går för dem och konkurrenter. För mig är det oväsentligt hur det går för ”konkurrenter”, alla har sina förutsättningar och sina mål medan jag har mina. Kul om det går bra för de andra tjejerna i min klass, JÄTTEKUL! Bra för dem, men jag jämför mig inte med dem. Varje kropp fungerar olika och har som jag skrev innan, olika förutsättningar. Jag har en coach, Oliver Adzievski, och jag tvivlar inte för fem öre på hans kunskaper och att hans kunskaper kommer att hjälpa mig och Martin att nå våra mål. Sen hur någon annan coach gör med sin atlet rör mig inte ryggen. Med det sagt så hoppas jag att folk kan fortsätta att köra sitt race så kör jag mitt 🙂

back

Vätskan bara rinner av mig just nu, har tappat ca 0.7 kg sen igår och är snart nere på min vanliga vikt igen. Kroppen är bra intressant 🙂 Har haft ett grymt tryck i hela kroppen sen söndags och det håller i sig, dagens ryggpass blev suveränt!

Marklyft
Stångrodd
Hantelrodd
Latsdrag/chins
Pushdowns med rep

Svettades som en gris och pulsen var skyhög! Kör hellre korta och intensiva pass än långa och sega pass, här gäller det att ta vara på energin och utnyttja musklernas kapacitet till max. Hur många muskelfibrer orkar du krossa om du köttar på gymmet i 90-120 min? Den första timmen går det kanske bra men sen trappas energin gradvis ner kan jag känna. Kort och intensivt, hög puls och tunga vikter. That’s how I like it 🙂

129 dagar, 19 timmar (ca) kvar till Luciapokalen och 123 timmar kvar till Decembercupen. It’s on baby 🙂

 

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)