ON TRACK!

21 juli, 2014
21 juli, 2014

Efter en helg i Göteborg med mitt hjärta är vi nu tillbaka till rutinerna, nu mer strikta och med målet i fullt fokus! I helgen blev det lite fritt ätande, gästträning på Exhale och karusellåkande på Liseberg! Jag har kommit till insikt med att jag har blivit lite feg när det kommer till karuseller. Jag skrek som en stucken gris när vi åkte Helix och darrade som ett asplöv när vi klev av. Ändå kan jag helt klart säga att det är den bästa karusellen jag någonsin åkt trots att jag hann tänka både en och två gånger att jag önskade att den var slut under färdens gång. Eftersom det var så sjukt varmt hela dagen så kände vi att vi behövde svalka oss genom att åka Flumeride(eller Floomeride?!) och vi blev även sugna på Balder. Killen där man köper korten sa att vi var dagens Power Couple och hade riktigt roligt åt våra dubbel biccar!

Innan vi åker Balder sa Martin ”Jag ska sitta med armarna i kors och se sur ut hela karusellen!”, ”Okej”, svarade jag, ”Men det kommer du aldrig palla, det går för fort.”
Efter några sekunder in i karusellen skriker Martin att det inte går längre. Men han fick till posen bra ändå, han visste på ett ungefär var kameran satt 😉 Ni kan tro att det var ganska många som tittade på oss och flinade..
floomridebalder

 

<— Flumeride

 

 

Balder —>

 

 

 

 

 

 

pussgöteborggöteborgannaHann med ett stopp hos MM Sports i Göteborg också! Stor butik, trevlig personal och ett bra lager av Jacked Fuel 😉 En iskall Jacked Fuel är ett måste under dessa varma sommardagar..
Kan ni gissa hur lång tid det tog för mig att få Martin att ställa upp på en bild där han skulle se normal ut? Titta på bilden. Det gick inte 🙂 Haha, anyway vi fick till en relativt söt pussbild trots att the man in question har lite svårt att inte se ut som en bäver eller snuskgubbe så fort jag vill ta en bild 😉

 

 

 

 

 

 

Helgen gick alldeles för fort, det var skönt att byta lite miljö och bara få vara med mannen i mitt liv utan att tänka på jobb osv. Kommer dock inte sakna att äta fritt, blev lite för mycket skitmat för min del. Det var gott i början men sen var det inte gott längre måste jag erkänna.

 

På exhale gym körde Martin ben och jag drog ett rygg och axelpass, med allt socker och alla kolhydrater vi hade i kroppen fick vi grymt tryck och kontakt i musklerna. Men som ni ser på bilden nedan så har jag dragit på mig lite vätska, 2 kg närmare bestämt. Så min startvikt denna diet ligger på 58,8, BRING IT ON BABY!

exhalegym

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)