Back attack – ultimata ryggslakten

15 juli, 2014
15 juli, 2014

Tisdag, vilket betyder RYGG på träningsschemat! Hade idag äran att få köra med en killkompis som heter Oscar, nyutexaminerad PT och en riktigt grym träningspartner. Sjukt motiverande och inspirerande. Tror det var ungefär 3 månader sen vi tränade ihop sist och han har utvecklats bra trots diverse besvär i axlar. Kolla hans instagram: Oggieandersson så får ni se själva! Från att ha varit en liten spelkille till stor biff som älskar att inspirera andra och att träna både styrka och boxning:)

Ryggupplägget såg ur så här:
10 min uppvärmning på löpbandet
uppvärmningscirkel med dips, chins och omvända flies för att få igång blodcirkulationen och trycket(it’s a killer)
Marklyft
Latsdrag ss chins (tack för idén Robban!)
Smala latsdrag ss pushdowns med rep
Stångrodd

Efter detta var vi så sjukt slut i ryggen att det var GALET. Sjukt bra pass, sjukt bra tryck OCH vikter. Bådar gott inför dietstart nästa vecka, är vi båda taggade här hemma?! OM VI ÄR!

LET’S DO THIS, MOT LUCIA OCH DECEMBER!
Kika på instagram för fler bilder: annapanna9o

rygg

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)