Efter regn kommer solsken

12 juli, 2014
12 juli, 2014

Inget vidare roligt väder idag inte, så jag har med gott samvete legat i soffan mesta delen av dagen borsett från en massagekund på eftermiddagen. Riktigt skönt, är det vilodag så är det!

Tänkte passa på att dela med mig av en vinnande kombination! Har blivit lite mycket proteinpannkaka nu på senaste tiden (Typ varje dag sen i januari), så jag har helt enkelt gjort så istället att jag har delat på alla ingredienserna. BAM! Så har vi äggröra och nougatpudding. Japp, NOUGATPUDDING. Blanda 1 dl vanilj casein med ½ dl Double Rich Chocolate casein, tilsätt vatten och rör om tills konsistensen blir krämig. TA-DAAA! Resultatet är UNDERBART så här i diettider är det klockrent.

Vill du lyxa till det lite mer kan du alltid ringla på lite KALORIFRI sås.. Den där såsen är i alla fall MIN bästa vän 😉

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)