Veckans bendag, officiellt ÖVER!

11 juli, 2014
11 juli, 2014

Veckans bendag är alltså GJORD med BRAVUR! Gjorde några ändringar i upplägget (klicka här för att komma till förra inlägget där du ser hela upplägget). I början blev det ett giantset bestående av ”hunden” i leg curlen med 20 kg (!!!!), rumplyft på pilatesboll samt höftlyft med stång. Samtliga körde jag 8-10 reps och 4 working sets. Sen lade jag till ett superset vader, stående och sittande. Jag är galen, jag vet. Men, för att se ut som alla andra ska du träna som alla andra.. och jag vill inte se ut som alla andra 🙂 I do things MY WAY! Med lite svårigheter att gå ner för trappan tog jag mig sen hemåt för att göra mig redo för att jobba natt. Natt 1 av 2 som det ser ut nu!

image

 

Imorgon är det vilodag för lilla ladyn här (notera ”lilla”). Så om någon vill chilla, ha massage eller sola på stranden är jag FETT PÅ! ;D

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)