Go och glá kexchoklá!

11 juli, 2014
11 juli, 2014

God eftermiddag gott folk, idag är det BEN på gymmet som gäller. Svettiga, brännande, slutkörda och ALLDELES UNDERBARA bendag! Här kommer upplägget:
”Hunden” i leg curl ss höftlyft på pilatesboll 3×15
Utfall i smith ss knäböj i smith 3×7/8
Hacksquat ss stela marklyft 10×4
Leg extention 1 ss leg extention 2 (finns 2 st på gymmet, de tar lite olika) 10×4

Superset rakt igenom för att få tag på alla jäkla muskelfibrer som jag har! Kommer bli svettigt:) återkommer med en uppdatering;)

Som jag skrev litegrann om i mitt förr inlägg: använde kompressionstightsen igår vid intervallerna, har fått så jäkla ont och blivit så sjukt stel om jag haft vanliga tights och idag, gott folk, KÄNNER JAG INGENTING ALLS! Helt otroligt att ett par komprimerande tights kan göra sån skillnad. Ingen förändring i rörlighet, träningsvärk osv. Och då körde jag dessutom backintervaller. Så jag kan nog lätt säga att det var en sjukt bra investering, speciellt för mig som har lite slitna hams. Har fortfarande inte hittat någon som kan ge mig en rejäl omgång på massagebänken, så ni som kan det där med massage i skåne, var hittar jag djupgående massage? 🙂

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)