Nattugglan funderar igen.

26 juni, 2014
26 juni, 2014

Man blir ganska klok så här på morgonkvisten innan dagen sätter igång och stressen tar över.  Hur mycket njuter vi egentligen av livet, och hur påverkar vi andra?

Jag träffar ofta på människor som befinner sig i livets slutskede, vilket kan vara ganska jobbigt. Det är ju någons mormor, farmor eller morfar, farfar, mamma eller pappa, syster eller bror. En människa vars liv håller på att ta slut. Genom mitt jobb vill jag skänka dessa människor ett leende, en glädjande känsla och en trygghet. Lite kärlek hit enkelt. Men varför ska det behöva gå så långt att man först i livets slutskede inser att andra människor behöver kärlek? Jag menar, vi vet ju in hur länge vi har kvar. Eller vad som sker imorgon, eller vad som inte sker. Anledningen till varför jag ifrågasätter är för att jag ser för många sura människor, elaka människor, i världen. Det gör säkert ni också. Varför? Varför bemöter vi inte varandra som om varje dag vore den sista? För det vet vi ju inte. Tänk så mycket glädje vi skulle kunna sprida, egentligen. Bara genom ett leende, ett hej, eller en uppmuntran. Få någon att känna sig sedd och betydelsefull.

Jag tycker allt för få människor o tex butiker osv bemöter folk med vänlighet. Man känner sig mest som ett stör,omenet i deras vardag. Nu gäller ju detta inte alla butiksarbetande såklart. Men titt som tätt stöter i all fall jag på en sur kvinna i kassan på ICA tex. Vad har hon för rätt att vara sur mot mig, jag handlar ju och gynnar hennes lön. Andra sidan så har alla sina dåliga dagar. Men jag ska i alla fall börja tänka mig för mer, jag vill inte dö sur eller att det sita ordet till nån jag älskar ska varit surt! Därför brukar jag alltid, innan jag somnar, titta på min sambo bredvid mig. Bara titta. Sen titta efter katterna. Och njuta av hur bra jag har det. Sen blundar jag och försöker koppla bort funderingarna kring framtiden.

vad jag vill säga med detta inlägg är, rusa inte igenom livet. Njut av varje sekund, bra som dålig. För du lever, du känner. Följ hjärtat och lev i nuet. Och var vänlig mot andra, för de kanske har en dålig dag.
image

Nu ska jag sluta skriva om mina funderingar! Hoppas ni alla har en bra dag, själv ska jag sova om 3 timmar! Sen blir det ShapeRoll(berättar mer när jag vaknat) och därefter löpintervaller med Desire! Ska bli sjukt roligt!!

Kram på er:)

Kommentarer

kommentarer

annatorseld

Posts Facebook Google+

Jag är en sprallig tjej född 90 med mål att tävla inom bodyfitness 2014. Jobbar för tillfället inom vården och är snart Diplomerad Massör. Intresset för träning väcktes när jag började med bågskytte som tonåring och insåg att både styrketräning och konditionsträning gynnade skyttet. Med några SM guld, NM-guld med mera i ryggsäcken har jag nu lagt pilbågen på hyllan och satsar 110% på bodyfitness! Följ min resa mot scenen, jag delar med mig av kost, träning och lite till :)